onvoldoende opstelruimte voor oversteek fietsers

fiets veiligheid 02-02-2014

Door onvoldoende opstelruimte voor fietsers bij het stoplicht staan ze op het doorgaande fietspad. Dat geeft gevaarlijke situaties.

Gevaarlijke oversteek

fiets veiligheid 03-03-2014

De fietsovergang hier is onoverzichtelijk en ronduit gevaarlijk

Gevaarlijke kruising

fiets weginrichting 04-03-2014

Fietsen komen hier in grote aantallen langs vanuit 3 richtingen, waardoor je als automobilist erg lang moet wachten. De TU heeft hier nu verkeersregelaars ingezet op de drukke momenten, maar ook daarbuiten is het gevaarlijk.

Dit kan veiliger

fiets veiligheid 05-03-2014

In de R de Graafweg een middenberm waardoor auto's naar rechts buigen en precies op de plek komt het fietspad naar links omdat het om de busstop plaats is aangelegd. Kortom busstopeiland en middenberm (vluchtheuvel)laten 2 verkeersstromen naar elkaar toebuigen wat voor zowel fietser als automobilist heel onveilig voelt.

feietser, die geen rcihting aangeven

fiets veiligheid 05-03-2014

De door steek onder het viaduct bij de gistfabriek is zeer gevaarlijk omdat fietsers geen richting aangeven. Als ze oversteken laten ze dat niet merken als ze direkt rechts afslaan geven ze dit niet aan. Dit is al zolang aan de gang dat wrevel v eroorzaakt bij de automobilist. Dus controleren en bekeuren voor het niet richting aangeven. tijdstippen. Naar het werk, naar school , eten tussen de middag, uit school en uit werk.

uitgang Hamtunnel

fiets veiligheid 05-03-2014

Hier kruisen drie fietspaden elkaar precies bij de uitgang van een tunnel. Al vele (bijna) botsingen met letsel.

Brommers in autoluwgebied

fiets veiligheid 07-03-2014

Steeds vaker rijden er (bezorg)brommers dwars door het autoluwgebied. Kan de politie vaker handhaven?

Haaientanden

fiets veiligheid 11-03-2014

Fietsers uit de hamtunnel hebben voorrang op de fietsers komende vanaf de hambrug. Maar omdat ze dit veelvuldig niet krijgen lijkt het mij zinvol om hier haaientanden op de weg te plaatsen.

Haaientanden

fiets veiligheid 11-03-2014

Fietsers vanaf het achterom hebben voorrang op de fietsers komende vanaf de brug. Maar omdat ze dit veelvuldig niet krijgen lijkt het mij zinvol om hier haaientanden te plaatsen.

Fietsers tegen het verkeer in

fiets veiligheid 11-03-2014

Stelselmatig wordt hier door fietsers vanuit de richting van de hamtunnel/asvest linksaf geslagen en rijden zo tegen het verkeer in. Voor fietsers op de brug richting de hamtunnel levert dit een gevaarlijke situatie op.

slecht wegdek

fiets bestrating 11-03-2014

De bestrating van deze kant van het achterom is hoognodig aan onderhoud toe.

Slecht wegdek

fiets bestrating 11-03-2014

In de bestrating van de oostelijke kant van de voorstraat zitten vele oneffenheden. Hierdoor fiets ik veelvuldig aan de meest linkerkant van de weg. Helaas ook door veelvuldige fietsers tegen het verkeer kan dit niet altijd.

Kinderkoppen

fiets bestrating 11-03-2014

Kinderkoppen maken deze kruising onveilig

Overlast door fietsen

fiets veiligheid 12-03-2014

Hard rijdende fietsers op Bastiaans- en Vesteplein zorgen voor gevaarlijke situaties

Componistenpad

fiets bestrating 16-03-2014

Behoeft weinig uitleg. Ga er eens fietsen. Geldt vnl voor Componistenpad, maar ook voor de rest van deze buurt tussen Provincialeweg en Buitenhofdreef